UVEK U PONUDI

PILS

Iako se lager pivo nalazi u ponudi od samog osnivanja pivare, Pils pravljen po recepturi koja se danas koristi nalazi se u našem asortimanu od 2012. godine.  Ovo veoma pitko pivo blage gorčine i punog ukusa proizvedeno je najsavremenijim postupkom donjeg vrenja sa pažljivo izabranim sirovinama.

Alc. 5,5%

Dostupno: Točeno i flaširano
Preporuka: Piti ohlađeno na 7°C

EXTRA STOUT

Zahvaljujuči posebnoj kombinaciji hmelja, kvasca i tri vrste prženog slada i ječma ovo crno pivo karakteristično je po svom punom ukusom sa notama karamele. Kako bi bili uvereni da će Stout sačuvati svoju specifičnu aromu, lično učestvujemo u proizvodnji prženog slada i ječma.

Alc. 5,5%

Dostupno: Točeno i flaširano
Preporuka: Piti ohlađeno na temperaturu od 8°C do 10°C

Porter

Dok neki komentarišu kako im ima ukus kafe, a drugima ‘vuče’ na čokoladu, jedno je sigurno – Porter je hit među ljubiteljima tamnog piva.  Iako je pravljen od slične kombinacije hmelja i prženog slada kao i Extra Stout, zbog načina proizvodnje dobio je svoju kremastu strukturu i slatkoću.

Alc. 5,5%

Dostupno: Samo točeno
Preporuka: Piti ohlađeno na temperaturu od 8°C do 10°C

RED BEER

Iako nije naše prvo pivo, RED je zasigurno naš najpoznatiji predstavnik.  Ovo tamno i jako pivo pravljeno po ugledu na stara piva nemačkih manastira.  Njegova specifična crvenkasta boja dobijena je kao rezultat kombinovanja više vrsta prženog slada, posebnog kvasca i hmelja.  Zboh procenta alkohola poznato je i kao pivo koje greje.

Alc. 8%

Dostupno: Točeno i flaširano 
Preporuka: Piti ohlađeno na temperaturu od 7°C do 9°C

gold fever

Naš Gold Fever spada u grupu American Blonde ALE piva i karakteriše ga izrazito zlatna boja, prijatna gorčina i blagi voćni ukus.  Ova grupa piva je zbog svog osvežavajučeg ukusa i zlatne nijanse poznata i kao letnji ALE, a zbog svoje izuzetne pitkosti postala je popularna širom sveta. Dajući svoj  pečat ovom Američkom klasiku dobili smo pivo koje već posle prvog gutljaja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Alc. 6%

Dostupno: Točeno i flaširano 
Preporuka: Piti ohlađeno na temperaturu od 7°C do 10°C

SEZONSKA PIVA

WEISS

Weiss je omiljen među ljubiteljima klasičnog, pšeničnog piva. Ovo pivo dobija se kombinacijom pšeničnog i ječmenog slada, a služi nefiltrirano.  U nastojanju da zadržimo sve specifičnosti pšeničnog piva u isto vreme prilagođavajući ga ukusima našeg podneblja dobili smo lagano pivo osvježavajućeg ukusa sa veoma blagom citrusnom notom.

Alc. 6%

Dostupno: Flaširano
Preporuka: Piti ohlađeno na temperaturu do 12°C

Choco Fusion

Zbog svog interesantog ukusa i kremaste strukture ovaj fenomenalan spoj piva i čokolade je vrlo lako postao hit na pivskim festivalima širom Srbije. Umerena čokoladna nota zadovoljiće čula svakog sladokusca, dok je blaga gorčina tamnog piva idealna za utoljavanje žeđi tokom letnjih dana.

Alc. 5,5%

Dostupno: Samo točeno
Preporuka: Piti ohlađeno na temperaturu od 7°C do 10°C