Proizvodi

PILS PIVO

Svetlo žute boje , pravljeno najsavremenijim postupkom donjeg vrenja sa pažljivo izabranim sirovinama, koje mu daju pun ukus, ugodan miris i prijatnu gorčinu. Stabilne je pene i veoma pitko.

Sadrži 5,0% alkohola

Preporuka je da se pije ohlađeno do 7°C

EXTRA STOUT

Crno pivo pravi se posebnim kombinacijama hmelja, kvasca i tri vrste prženog slada koje mu daju prepoznatljiv karameliziran ukus i punoću.

Sadrži 5,5% alkohola

Preporuka je da se pije ohlađeno od 8°C do 10°C

PORTER

Crno pivo, slične kombinacije hmelja i prženog slada kao i EXTRA STOUT. Zbog drugačijeg načina proizvodnje ima karakterističan kremast i slatki ukus.

Sadrži 5,5% alkohola

Preporuka je da se pije ohlađeno od 8°C do 10°C

RED BEER

Tamno i jako pivo pravljeno po ugledu na stara piva nemačkih manastira. Bok pivo. Kombinacijama više vrsta prženog slada, posebnim kvascem i hmeljom dobija se specifična aroma i boja, dok se načinom proizvodnje dolazi do većeg procenta alkohola koji iznosi 8%. Popularno kao “pivo koje greje”

Preporuka je da se pije ohlađeno od 7°C do 9°C

GOLD FEVER - American Blonde ALE

Svetlo pivo zlatne boje ,filtrirano kristalno jasno, jačine 5% alc, Srednje gazirano, blago voćnog I karamel ukusa, srednje pene. Pitko, prijatne gorčine i šmeka koji ostaje zapamćen. Posle prvog gutljaja , sačekati da se ukus raširi po ustima

WEISS

Pšenično pivo koje se dobija kombinacijom pšeničnog i ječmenog slada. Pivo gornjeg vrenja, služi se nefiltrirano. Naše pšenično pivo je, lagano, osvježavajućeg ukusa i veoma blage voćne arome prilagođeno ukusima našeg podneblja, dok istovremeno zadržava osobine i specifičnosti ove vrste piva. Sadrži 6% alkohola. Zbog karakteristike da se služi nefiltritrano, ono je mutno, u bocama se taloži kvasac, koji se diže sa dna, kada pomičemo bocu. Zato se toči, najbolje u visoku čašu, usku pri dnu, i proširenu na vrhu. Zavrteti bocu, tako da se nataloženi kvasac podigne, a onda sav sadržaj izliti u češu. Tako ćete dobiti bogatu kremastu penu i sav kvasac.

Preporuka je da se pije ohlađeno do 12°C